Back

Watch us

Naast de verkoop van kwaliteitsvolle uurwerken, juwelen, weerstations, wekkers en wandklokken is Watch Us gespecialiseerd in batterijen. Wij beschikken over alle gangbare types celknoopbatterijen en alkalinestaafbatterijen (Sony en Energizer) voor alle horloges, afstandsbedieningen, hoorapparaten, alarmsystemen, rookmelders e.d. Is de batterij van uw uurwerk leeg of moet uw horlogebandje vervangen worden? Wij vervangen het terwijl u wacht.

Bovendien worden (bijna) alle andere herstellingen van Quartz-horloges uitgevoerd in ons eigen atelier. Wij zijn het aan u en onszelf verplicht u de best mogelijke herstelservice te bieden in Koksijde. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen via onze contactpagina of gewoon eens langs te komen. Wij helpen u dan graag verder.

Onze kwaliteitsgarantie

Watch Us biedt een garantie van 2 jaar op elk uurwerk bij voorlegging van uw garantiecertificaat en op defecten die NIET werden veroorzaakt door verkeerd gebruik of normale slijtage. Opgelet! batterijen, kronen, glas en armband vallen niet onder garantie. Vraag altijd naar de juiste bepalingen i.v.m. waterdichtheid. Voor gedetailleerde informatie lees zorgvuldig de garantiebepalingen op uw garantiebewijs.

Watchus1 watchus2 watchus3

Contact

Item successfuly added to basket
Item successfuly added to wishlist

Share this page

Subscribe to our newsletter