Back

Bosmans Aalst

In mijn winkels wil ik klanten laten ‘proeven’ van uurwerken en juwelen. U laten passen, ontdekken, en ervaren, dat is de service waar ik, Marc Bosmans, het grootste belang aan hecht. Ons team zal u vakkundig begeleiden, waardoor het voor u makkelijker wordt om te kiezen.

Ons aanbod is immers groot, waardoor ik nodig acht mijn personeel goed op te leiden zodat zij u met gerichte vragen en de juiste informatie op weg kunnen helpen zodat u een bewuste keuze kan maken. Een juweel is immers vaak verbonden aan emotie: een bepaalde gebeurtenis, een gevoel of een herinnering. Ik beschouw het als mijn taak er voor te zorgen dat iedere klant met plezier zijn ‘Bosmans’ draagt.

Bijscholing en vernieuwing zijn sleutelwoorden die mezelf en mijn team van specialisten in staat stellen op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen, modetrends en evoluties. Elke dag tracht ik met passie mijn team te inspireren en te motiveren zodat zij met kennis van zaken en met plezier het ‘Bosmans’-vaandel mee vertegenwoordigen.

Tot binnenkort in één van onze winkels,

Bosmans1 Bosmans2 Bosmans3

Contact

Item successfuly added to basket
Item successfuly added to wishlist

Share this page

Subscribe to our newsletter