<span style="color:#fff">Horloges & Juwelen</span>
Horloges & Juwelen
 
 
 
 
 

ORO TEMPO - The Show - verenigt alle spelers uit de horloge- en juwelensector in België en dit in een gemoedelijke sfeer en een standingvol kader bij BRUSSELS EXPO.

Tijdens de openingsdagen van het salon zullen bezoekers alle nieuwigheden, die hun favoriete merken voor hun voorbehouden, kunnen ontdekken. De centralisatie van de grootste merken verdeeld in België is een onontkoombaar evenement voor de juweliers. Wat meer is, is dat Oro Tempo - The Show - ieder jaar nieuwe, begeerlijke merken aantrekt die de juweliers wensen te ontmoeten om zo sterke commerciële banden te smeden.

De september editie zal vol verrassingen zijn !  

Contact

 
 
 

Foto's

Meer

 
 
 
 
 

183

 • Merken zijn al ingeschreven !

   

  Naast de grote horloge- en juwelenmerken die reeds aanwezig zijn, zullen bezoekers nieuwe partners kunnen ontdekken van andere sectoren die hen kunnen helpen om hun commerciële aanpak te verbeteren en om hen bij te staan in hun dagelijkse activiteiten. 

  Ontdek ze

   
 
 
 
 

Praktische info

Praktische info

ORO TEMPO - The Show

10 & 11 SEPT 2017

10:00 - 19:00

Belgiëplein 1
1020  Brussel

 
 
 
 
 • Met de busMeer »
   

  Met de bus

  De lijnen 88 en 84 richting 'Heizel', stoppen voor het salon. Stap af aan de halte 'Heizel' (eindstation).
   
 • Met de metroMeer »
   

  Met de metro

  Komende van één van de hoofdstations of van de stad, kunt u het salon makkelijk bereiken. Neem lijn 6 richting Koning Boudewijn en stap af bij de halte 'Heizel'.
   
 • Met de wagen Meer »
   

  Met de wagen

  Het salon Oro Tempo situeert zich in het hart van de hoofdstad van Europa en geniet van een centrale ligging en een eenvoudige toegang. Makkelijke parkeermogelijkheden.
   
 
 
 
 

Op het programma

Op het programma

Op het programma

De nieuwe equipe van ORO TEMPO - The Show - heeft een uitzonderlijke septembereditie voor u in petto. Naast de nieuwe collecties en merken die zullen worden onthuld tijdens het salon, is er ook plaats voor wat ontspanning. Nieuwe animaties zullen de gangen van het salon opvrolijken alsook afterworks en conferenties over actuele thema's die de sector aanbelangen

 
 
 

Contact